• strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web1/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web1/web/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/clients/client1/web1/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web1/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /var/www/clients/client1/web1/web/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.

Új forrásanyagok a SMART TananyagPiac-on

2012.01.18. 16:31

A tavalyi év második felében megjelenő SMART Notebook 10.8 oktatói szoftver egyik legnagyobb újdonsága az úgynevezett Mixed Reality technológia támogatása volt, amely lehetővé tette a 3D-s modellek, mint objektumok manipulációját a SMART Notebook szoftverben. A Mixed Reality technológia ekkor csupán az SDC-330 típusszámú SMART dokumentum kamera tulajdonosok számára volt elérhető.

A hatalmas sikerre való tekintettel 2012. februárjától Notebook 3D eszköztár néven már nem csak a SMART dokumentum kamera tulajdonosok, hanem a korábbi SMART Board interaktív táblát és SMART Notebook oktatói szoftvert használók számára is elérhetők a 3D-s modellek használata. A Notebook 3D eszköztár a Math Tools matematikai eszköztárhoz hasonlóan egy kiegészítő szoftverlicencként vásárolható meg 2012. február közepétől.

A Notebook 3D eszköztárral használható 3D-s modellek már elérhetők a SMART TananyagPiac portálon a Címkefelhőben (3d) vagy az Összetett keresés Típus legördülő menüjében (3D-s modell). Jelenleg több, mint 50 darab ingyenesen letölthető 3D-s modell érhető el, azonban számuk folyamatosan növekszik.


A megújult SMART TananyagPiac használatát bemutató videó

2012.01.15. 22:43

Bár a SMART TananyagPiac továbbfejlesztésekor mindent elkövettünk, hogy használata pofonegyszerű legyen, mégis úgy gondoltuk, hogy a rengeteg új funkció bemutatásáról készítünk egy rövid videofelvételt.

A videóban bemutatjuk a bejelentkezés nélküli lehetőségeket, a keresési eredmények szűkítését kulcsszó, tantárgy, évfolyam és/vagy típus alapján, a címkefelhő használatát, a tananyag letöltés nélküli megtekintését a SMART Notebook Express webes alkalmazás segítségével, a regisztráció menetét, illetve a tananyagok kommentelését és értékelését.


Újjászületett és elindult a SMART TananyagPiac 2.0

2012.01.13. 20:17

Hosszadalmas, majd egy éves tesztüzem után véglegesen elindult a SMART TananyagPiac 2.0 portál. Tekintse meg a több száz SMART Notebook oktatói szoftverben készült, ingyenesen letölthető óravázlatot és oktatási forrásanyagot, amelyet a magyarországi SMART közösség pedagógusai készítettek mindennapi IKT tapasztalataik alapján.

A csatlakozást követően egyszerűen kereshet a feltöltött forrásanyagok között kulcsszó, tantárgy, életkor vagy fájltípus alapján, amelyek egy kattintással letölthetők vagy azonnal megtekinthetők a SMART Notebook Express webes alkalmazás segítségével. Kapcsolatba léphet a környezetében vagy az ország bármely pontján tartózkodó kollégájával és megoszthatják egymással óravázlataikat, ötleteiket, tapasztalataikat és élményeiket.